door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Yayy, ik was nog maar net op tijd! Om één minuut voor acht las ik op de Facebook pagina van fashion blogger Chloë Sterk dat ik maar liefst 150 euro had gewonnen om te besteden bij de Primark. De winnaars moesten voor acht uur reageren, lucky me! 

De vrijdag dat de winnaars bekend werden gemaakt was ik met mijn moeder de hele dag onderweg. Die zaterdag had ik de New Faces Day bij Via-Models in Keulen (Duitsland) dus waren wij vrijdag alvast vanuit Groningen vertrokken. In Venlo hadden we een heel leuk Bed & Breakfast gereserveerd. Moe en uitgeput op de bank in de kamer ging ik toch maar even Facebook checken.. Huuh, ik heb gewonnen? Beter kon mijn weekend niet beginnen!

Primark1

De drie winnaars kregen 150 euro shoptegoed, en mochten samen met Fashionista Chloë maandag 31 maart naar de persopening van de nieuwe Primark in Nijmegen, whaahoo gratis shoppen in een lege Primark.. Helaas kon ik niet want ik had al een hele leuke fotoshoot op de planning staan voor het AMFI. Lees daar over hier meer.

Dus ontving ik deze week een heel leuk pakketje van Chloë met de giftcards. In het pakketje zat een leuke I Love Primark shopper met daarin een mapje met persinformatie, een leuk lookbook van de nieuwe collectie, een lief briefje van Chloë en natuurlijk de giftcards zelf!

Primark2

Wat een leuke kleding in het lookbook!! Ik kan niet wachten om naar de Primark te komen en alles leeg te shoppen. Toch ga ik mijn verstand er een beetje bij houden. Ik ga denk ik het bedrag ga splitsen, 100 euro voor deze zomer, en nog 50 euro voor de winter; waar we nu nog lang niet aan willen denken maar ik weet zeker dat ik mijzelf dankbaar ben als het eenmaal weer zo ver is!

PicMonkey Collage

Ik wil Chloë heel erg bedanken voor deze mooie prijs! Ze heeft zo veel plezier in haar blog.

www.chloesterk.nl

 

3 Reactie’s op “Ik heb 150 euro Primark shoptegoed gewonnen!!”

Plaats een reactie

CommentLuv badge