door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Volgende week vrijdag is het weer Valentijnsdag! De dag om je geliefde extra te verwennen met cadeautjes, bloemen of kaarten.

Maar wat moet je je liefje dit jaar nou weer eens geven? Elk jaar iets origineels bedenken blijft lastig.. Vandaag deel ik met jullie een paar leuke ideetjes.

 

1. Een geschenk box 

Een geschenk box? Ja een doosje (dus een niet al te grootte) gevuld met leuke dingetjes er in. En dit hoeven natuurlijk niet allemaal duren dingetjes te zijn.

rozeroodwit-78-x-73-x-65-14710260-product_rd-1360447964

Hema 1 euro

203081_valentijn_geschenkdoos_1

Xenos 1 euro

Geschenkdozen zijn meestal nooit duurder dan een euro en super leuk. Wat je er zoal in kan stoppen is; Een leuke Valentijnskaart natuurlijk om te beginnen, wat om te snoepen; bijvoorbeeld leuke Valentijn chocolaatjes van La Place. Een leuke film die jullie samen kunnen gaan kijken, een heerlijke douchegel, een leuke foto van jullie samen op fotopapier, en een stoere armband. Ook kun je er nog een doosje met badhartjes in doen, leuk om samen te gebruiken

front

Een leuke Valentijnskaart van Blond-Amsterdam

laplace

200 gram chocolade hartjes, rondjes en beertjes is vanaf 3,50 bij de V&D

valentijndvd

De leukste Valentijn DVD’s voor een spotprijsje te koop bij de Etos!

hmprod (1)

Deze stoere gevlochten leren armband kun je kopen bij de H&M voor 7,95

Tommy_Hilfiger-Hilfiger_Man

Een heerlijke douchegel van Tommy Hilfiger voor 10 euro bij Douglas

Douglas-Verzorging_Tools-Badconfetti_in_hartendoosje

Een doosje met badhartjes om samen te gebruiken van de Douglas voor 1,50

2. Een knuffelbeer met foto 

knuffel-met-foto-beer

Wie dacht dat een knuffelbeer alleen voor kinderen is heeft het mis. Ook volwassen vinden het nog steeds leuk om een leuke knuffelbeer te ontvangen van hun geliefde. Op de site van YourSuprise kun je een leuke knuffelbeer uitzoeken en daarbij op het kledingstuk een leuke foto van jullie samen in bijv. een leuke hartjesvorm laten bedrukken. Heeft hij toch nog iemand te knuffelen als jij er niet bent ;)

3. Zelfgebakken taart

Breng al je passie en liefde voor je vriend in het bakken van een taart om zo te laten zien hoeveel je om hem geeft. Leef je uit en maak er iets moois van! Je vriend zal het erg waarderen! Op de blog van creatiefplakboek kun je lezen hoe je makkelijk een mooie taart kunt maken.

valentijnstaart DIY

Ben je toch niet zo creatief maar wil je wel je Valentijn verassen met een heerlijke taart. Kom dan op 14 februari naar de La Place, bij verschillende filialen kun je dan namelijk jouw persoonlijke Valentijns hart laten decoreren.gratisdecoreren-2

Gezonde Valentijns taart

Leuk om te weten: aankomende maandag laat ik in een foto tutorial zien hoe je een leuke, lekkere en gezonde Valentijns cake kunt maken!

Dit waren de drie leuke tips. Hopelijk hebben jullie leuke ideetjes opgedaan.Weet jij al wat je gaat geven aan je vriendje?

Een Reactie op “3 leuke cadeau tips voor je valentijn!”

Plaats een reactie

CommentLuv badge