door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Zoals jullie vast al wel hebben gelezen op andere beauty blogs, gaan er veel producten uit het assortiment van Catrice en Essence. Dit om weer plaats te maken voor de nieuwe collectie, waar ik trouwens erg benieuwd naar ben. 

De producten gaan niet zo maar weg, je kunt ze nu namelijk met 50% korting shoppen! Vrijdag ben ik naar de Kruidvat gehold om te kijken of er nog wat leuks voor mij tussen zat. Ik had mij alvast voorgenomen geen nagellak mee te nemen, want dat heb ik genoeg.

DSC_9876

Voornamelijk ging ik voor oogschaduw, wat best goed is gelukt! Ik heb er weer mooie kleurtjes bij. Het blauwe oogpotlood voor 1 euro kon ik niet laten liggen en de glossy lipbalm voor 50 cent die hééérlijk naar appeltaart ruikt (smaakt) ook niet!

DSC_9879

Dit is Sun Club Eyeshadow Palette  South Beach (hier boven) 

DSC_9882

En dit is Night Club Eyeshadow Palette Dance-Til-Dawn.

DSC_9891

Zoals je op de foto ziet was ik het palette even aan het uitproberen. Met dit palette kun je echt een heftige ooglook creëren, bijvoorbeeld voor het uitgaan (Héh waar komt die naam Night Club nou vandaan?)Voor overdag vind ik het echt waaay to much. En sorry ik kwam net onder de douche vandaan haha (: 

DSC_9886

Verder heb ik dus nog deze oogschaduw en oogpotlood van Catrice gekocht! De oogschaduw heet Intensif’ eye Wet & Dry Shaduw in de kleur 090 Ninja Purples, deze heb ik nog niet uitgeprobeerd. En het oogpotlood heet 110 Blue I know you?

Hebben jullie ook al wat koopjes gedaan bij de Kruidvat?

Een Reactie op “Opruimingskoopjes Catrice en Essence”

Plaats een reactie

CommentLuv badge