About me

door Iris Venema | Categorie:

Hoi, mijn naam is Iris Venema en ik ben 18 jaar oud. Hier in Groningen hou ik mij bezig met mijn opleiding Fotografie en Journalistiek, mode, shoppen, gezond eten, hardlopen, workouten, balletten, bloggen, vrienden, een lief vriendje en nog een beetje school.

IMG_0730

Gezonde recepten

Een halfjaar voordat ik ontdekt ben als model heb ik een passie ontwikkeld, een passie voor gezond eten. Nu ik beginnend model ben is die interesse alleen maar groter geworden. Gezond eten biedt zoveel meer! Je voelt je energierijker, fitter en zelfverzekerder. Er goed uitzien is toch niet alleen iets voor modellen? Door gezonde recepten te plaatsen hoop ik je een beeld te geven dat het helemaal niet moeilijk is om bewust bezig te zijn en dingen zoals bewerkt voedsel en toegevoegde suikers weg te laten, mijn recepten zijn minstens zo lekker! ;)

Mode

Verder blog ik over alles wat mij bezig houdt, meestal over mode. Ik plaats outfit foto’s en vertel graag iets over dingen die ik doe. Dit deel ik twee tot drie keer in de week met mijn volgers.

Hopelijk heb je veel plezier op mijn blog en kan ik je wat inspiratie geven betreft gezonde recepten.

IMG_4039

Gezondheid & Co

Voor gezondheidenco.nl ben ik een vaste columnist. Elke maandag komt er om 13:00 een recept van mij online die al eerder is gepubliceerd op Fashion and Fruit.

Contact

Heb je een vraag, tip of opmerking over Fashion and Fruit of over een verschenen artikel mail dan naar info.fashionandfruit@gmail.com

Samenwerking

Ik sta open voor een samenwerking met uw bedrijf. Fashion and Fruit is een platform voor jonge meiden met interesse voor mode, beauty en gezond eten. Voor opties en info over een samenwerking kunt u mailen naar info.fashionandfruit@gmail.com. Ik plaats alleen samenwerkingen die passen bij deze categorie blog en zal altijd eerlijk zijn tegenover mijn bezoekers en volgers.

Ook sta ik open voor persberichten.

Beelden

Alle foto’s en videobeelden worden gemaakt met een Canon 60D of een Nikon D5100. Met grote hulp van video- en fotograaf Robin Kiestra. Alle beelden zijn dus zelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan deze zomaar te kopiëren zonder toestemming van mij.