door Iris Venema | Categorie: Fruit, Slider

Afgelopen week ben ik weer heerlijk de keuken ingedoken om wat gezonde tussendoortjes te maken voor mama en ik. Tussendoortjes om mee te nemen naar het werk en school maar ook naar mijn shoot in Stockholm.

Ik heb al eens eerder zelf repen gemaakt namelijk met dadels en cranberry, dat recept kan je hier vinden maar nu dacht ik laat ik iets met chocola doen. Cacaopoeder dus, want we moeten het wel gezond houden haha. Het recept is heel goed gelukt dus ik kan het je zeker aanraden!

DSC_0067b

Wat heb je nodig voor 4 repen?

  • 1,5 el havermout
  • 10 dadels
  • 10 walnoten
  • 10 pinda’s/cashews
  • 1 el cacaopoeder

Hoe maak je het?

1. Het is eigenlijk heel simpel! Mix eerst de dadels fijn en hak de noten grof. Voeg daarna de noten en de rest van de ingrediënten toe in de mixer en maal tot een goed ”deeg”.

2. Bekleed een ondiepe (oven)schaal met bakpapier en verdeel het dadel-notenmengsel erover. Zorg ervoor dat het overal even dik is.

3. Laat het voor een paar uur opstijven in de koelkast en snijd de repen daarna in gewenste formaat.

DSC_0068b

DSC_0067b

 

 

 

Plaats een reactie

CommentLuv badge