door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Haute Future is de naam van de nieuwe limited edition van Catrice. De nieuwste ontwerpen zijn futuristic, edgy en straight. Reflecterende oppervlakken, holografische materialen en metalen elementen brengen de toekomst in het heden. De focus ligt op een palet van koele kleuren met glinsterende groen en zilver nuances.

Maak kennis met de nieuwe beauty galaxy trend van Catrice die verkrijgbaar is in april en mei!

Let’s gooo!

 

Baked Eyeshadow €3,79

Catrice Baked eyeshadow

Van links naar rechts: 01 Gem Into The Future, 02 iROSEdescent and 03 Never Green Before.

De oogschaduw is verkrijgbaar in drie tinten: koel zilver-grijs, heldere turquoise-groen en
een mooie bruin-beige. Ze zijn gemarmerd met lichtere pigmenten en je kunt ze alleen dragen of mooi combineren.

Holographic Liner €3,49, Blush Pearls €3,99 en Iridescent Topper €3,99

Catrice3

Holographic Liner. De vloeibare eyeliner geeft een effect wat veranderd van kleur. Dankzij de dunne liner is hij eenvoudig aan te brengen. Verkrijgbaar in 01 GaLiLACxy

Blush Pearls. De rose, zacht glinsterende blush parels maken een vlekkeloze en stralende teint en heeft een luchtige-lichte textuur waardoor hij soepel en gelijkmatig verdeeld wordt. Verkrijgbaar in 01 iROSEdescent.

Iridescent Topper. Deze topper staat voor een van de grootste trends van 2014: de 3D-effecten. Het is een sneldrogende vloeistof in een zacht rose-goud effect. Je kunt hem gebruiken voor bovenop je oogschaduw of als highlighter voor je gezicht. Glam-factor inbegrepen! Verkrijgbaar in 01 iROSEdescent.

Iridescent Lip Colour €3,99

Catrice Lipstick

Van links naar rechts: 01 Holo Is The New Yolo and 02 iROSEdescent.

De lipsticks hebben een overtuigende, zachte textuur en bieden subtiele kleur-verspreiding met glans in de kleuren paars of abrikoos.

Ultimate Nail Lacquer €3,49 en Holographic Flakes Topcoat €3,49

 

Nails1

Van links naar rechts 01 Eletrix Blue, 02 Never Green Before, 03 iROSEdescent

Nails2

Van links naar rechts: 04 GaLILACxy, 05 Gem Into The Future en Holographic Flakes Topcoat

Ultimate Nail Lacquer. De nagellak heeft een ultieme kleur, geeft ultieme dekking en een ultieme glans. De nagellak brengt je terug in de tijd met vijf mooie kleuren met verschillende effecten: trendy blauw, groen en taupe tinten.

Holographic Flakes Topcoat. De transparante toplaag met holografische pigmenten in zilver geeft je nagels een kosmische look. De vlokken breng je aan op een nagellak voor een individueel degisn.

Dit was het! Wat vind jij van deze trend van Catrice die ons meenemen naar de toekomst?

Zelf ben ik erg benieuwd naar alle drie de oogschaduw’s, de eyeliner, de Iridescent Topper, de nagellak 02 Never Green Before en de topcoat 01 Holographic Flakes Topcoat.

 

 

 

 

Plaats een reactie

CommentLuv badge