door Iris Venema | Categorie: Beauty, Fashion, Slider

Alweer een tijdje geleden (eind oktober) ging ik samen met Bianca en Maan een dagje shooten. We probeerden verschillende dingen uit en vandaag laat ik jullie wat resultaten zien want ze zijn erg mooi geworden!

Bianca en Maan wilden al een tijdje gezellig samen wat shooten en nieuwe dingen uitproberen en kozen mij als model, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond! Maan wilde binnen foto’s maken waar het licht heel mooi door het raam viel en ging experimenteren met vaseline en een panty op de lens. Samen met Bianca ging ik foto’s maken op het dak, want ze heeft op haar dak een parkeerplaats waar mensen de auto kunnen parkeren. Alleen doet niemand dat omdat er beneden genoeg ook plek is maar dat levert voor ons wel weer een toffe foto!

Voordat we gingen shooten gingen we nog even naar de Primark om de hoek en deden we onze eigen styling en hadden ze Charlotte gevraagd voor de haar en make up!

IMG_4487

IMG_4692

Foto’s van Maan

Iris-5

Iris-10

Foto’s van Bianca

bianca1

bianca2

Ik ben erg blij met de resultaten en┬áhet was een super gezellig dagje. Leuk is dat de foto’s nu ook worden gebruikt in mijn portfolio! Ben je benieuwd geworden naar meer werk van Bianca, Maan of Charlotte? Klik dan op hun naam!

Wat vinden jullie van de foto’s?

Plaats een reactie

CommentLuv badge