door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Fashionweek is al even afgelopen, maar toch neem ik jullie nog even mee terug naar London. Ik laat jullie mijn favoriete outfits zien van fashionweek want ook in Londen hadden ze weer mooie ontwerpen.

We beginnen met Burberry. De jurken hieronder vind ik erg mooi, de blauwe vanwege de mooie kleur en de versiering op de top en de tweede jurk vanwege de mooie vrouwelijke vorm.

london1

Ook de twee jurken hieronder zijn van Burberry.

london2

Wat een mooi pak vind je niet? Deze is samen met de witte outfit van Mulberry. De patronen vind ik erg mooi en het pak blijft toch erg vrouwelijk. Ook de jas rechts vind ik super mooi, ik zou alleen doodsbang zijn om hem vies te maken haha.

london5

De twee looks hieronder zijn van Christopher Kane. De overloop van het patroon van de roze rok naar de zwarte top vind ik wel iets gaafs hebben. Ook de jurk rechts vind ik erg leuk doordat het materiaal van een soort tulle is.

london3

De laatste twee looks zijn van Topshop. De jas links vind ik erg leuk afgewerkt aan de mouwen en het patroontje van de jurk rechts geeft me een gevoel van lente/zomer, en laat ik daar nou net behoefte aan hebben.

london4

Dit waren mijn favorieten van Londen alweer. Volgende keer is Milaan aan de beurt en daar zitten altijd wel een paar favoriete designers van mij bij.

Houden jullie de fashionweeks ook altijd een beetje bij en wat zijn jullie favoriete designers? 

 

Plaats een reactie

CommentLuv badge