door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Sinds de afgelopen drie weken is het weer lekker druk in de modewereld. Alle designers mogen hun Fall 2015 Ready to wear collectie laten zien, en wat zitten er weer mooie dingen tussen! Vandaar dat ik jullie mijn favorieten nog even laat zien, stad voor stad: dus ik begin bij New York!

De look hieronder links is van Escada. De kleur in combinatie met het wollen patroon vind ik echt zo mooi. In het vorige seizoen spotte ik ook al veel wol op wol combinaties, dus het is nog steeds helemaal in. De cape is van Erin Fetherston en zo mooi en lief afgewerkt met een blauwe strik, en wauw wat heeft deze beauty een stel pracht benen! Ook in de winkel zoals bij de H&M en Zara zie ik alweer veel kant.

NY4

De looks hier onder zijn misschien iets meer ‘draagbaar’ dan hierboven. Ook deze looks zijn van Erin Fetherston  en eigenlijk zou ik zijn hele collectie hier wel neer kunnen zetten. De jurk vind ik erg mooi en ook de bloementjes broek zou ik best wel een keer willen dragen!

NY2

De glitterjurk is van Jill Stuart is echt perfect voor een leuk feestje. Door de lange mouwen hoef je ook geen vestje te dragen om het nog wat warm te houden. Laten we even naar de jas rechts kijken: wat een plaatje en wat staat het haar ook mooi! De jas is trouwens van Rachel Zoe.

NY3

Als laatst had ik nog twee favorieten bij de show van Tommy Hilfiger. Onze eigen Maartje Verhoef draagt een jurkje wat mij een beetje aan de jaren 70 en de afgelopen show van Saint Laurent  doet denken. In de outfit rechts vind ik de jas erg leuk door de lichte sportieve invloeden die die heeft.

NY5

Dat waren mijn favorieten van New York alweer! Volgende keer is Londen aan de beurt waar ze ook weer hele mooie outfits hebben laten zien.

Houden jullie de fashionweeks ook altijd een beetje bij en wat zijn jullie favoriete designers? 

Plaats een reactie

CommentLuv badge