door Iris Venema | Categorie: Beauty, Fashion, Modeling, Slider

Van 8 tot 12 juli is het dit jaar Berlijn Fashionweek, nooit gedacht dat ik er heen zo mogen.. maar ja ik ga erheen!! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven maar ik heb er super veel zin in. Nu krijg ik veel de vraag of ik al weet voor wie ik ga lopen.

Maar zo gaat dat (helaas) niet. Samen met andere meiden van VIA zijn wij daar al vanaf 4 juli. Vanaf dan zijn er allemaal castings de hele dag door die je moet bezoeken. Samen met de honderden andere modellen wordt het dus een groot druk modespektakel. Gelukkig zit ik bij een super bureau die mij als nieuweling alles goed uitlegt.

Met mn lieve VIA vriendinnetjes

Met mn lieve VIA vriendinnetjes

Voordat het duidelijk was of ik mee mocht moest ik eerst in shape komen. Hier heb ik natuurlijk super hard voor gewerkt en gelukkig ben ik dat nu. Wat een heerlijk gevoel! Ook heb ik catwalk training gehad in Keulen en krijg ik dat komende maand nog een keer.

Hoe werkt fashionweek voor de modellen?

Begin juni komen de eerste verzoeken binnen bij een bureau. Voor een bepaalde show zoeken ze bijv. alleen meiden met licht blond haar of langer zijn dan 1.80 m. Het bureau gaat dan in hun bestand kijken en sturen de meiden naar de casting die daar het meest in aanmerking voor komen. De ontwerper kiest of een model wel of niet geschikt is.

Een fashionweek is eigenlijk (hopelijk) een soort springplank voor je carrière. Het verdient niet super veel maar je leert er wel super veel, en misschien word je wel onthouden door iemand die front-row zit voor een fotoshoot. Voor mij is het allerbelangrijkste in elk geval de hopelijk super ervaringen en plezier die ik er zal hebben, ik kijk er erg naar uit!

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van al mijn ervaringen, lijkt dat jullie leuk?

 

6 Reactie’s op “Klaarstomen voor Berlijn Fashionweek!”

  1. haha grappig doet me zo denken aan die keer op instagram dat ik zei dat je model kon worden en nu ben je model en mag je gewoon meelopen in een grote show. heel veel succes en vergeet niet te genieten! <3
    alexa onlangs geplaatst…Kersen eten met een redenMy Profile

    Beantwoorden
  2. Hoi! Ik heb zojuist de show in Berlijn op YouTube gezien…..erg mooi! Mijn complimenten voor hoe je toch in relatief korte tijd al zover bent gekomen! Groetjes

    Beantwoorden

Plaats een reactie

CommentLuv badge