door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Afgelopen woensdag was vanaf 17:00 een speciale actie in alle kruidvat’s van Nederland. Namelijk op alle make up 1 + 1 gratis! Nou die kans liet ik mij niet voorbij schieten en ging er als een dolle heen.

Om twintig voor vijf was ik al in de winkel en ging ik met mijn winkelmandje rustig alle schappen bij langs. Maar om kwart voor vijf werd het toch al aardig wat drukker. Ik was blijkbaar niet de enige die dacht lekker op tijd te komen! Als een gek liep iedereen heen en weer tussen het smalle gangpad en ik kon merken dat ik niet de enige was die hebberig werd van de actie! Om vijf over vijf stond ik al in de rij bij de kassa! Mooi op tijd, helaas was de rij al vet lang geworden en heeft deze Kruidvat maar 2 kassa’s. Toch was ik weer mooi op tijd thuis, de actie duurde trouwens tot 20:00! Ik ben erg blij met mijn koopjes en heb ze besloten met jullie te delen.

DSC_0223

DSC_0222

DSC_0224

Ik schrok wel een beetje; het is behoorlijk veel! Maar gelukkig zijn het ook niet de duurste merken haha. Ik was eigenlijk alleen opzoek naar een leuke lippenstift, en die heb ik gevonden. Ik heb twee verschillende tinten mee genomen van NYC, ik ben er heel blij mee. Binnenkort zal ik er een review over laten zien. Maar ook vond ik de oogschaduw van Catrice echt schitterend! Van Catrice heb ik ook nog twee blushes mee genomen.Van Essence heb ik twee leuke kleuren oogpotlood mee genomen, lipgloss en nagellak. En als laatst twee mascara’s van Maybelline!

Ik ben er erg blij mee! 

6 Reactie’s op “Make-up aankopen tijdens 1 + 1 gratis actie Kruidvat!”

Plaats een reactie

CommentLuv badge