door Iris Venema | Categorie: Beauty

Vannacht is het eindelijk zo ver, we gaan het nieuwe jaar in! Reden genoeg dus om jezelf mooi op te maken en een speciale make up look te creëren. 

Ben je er alleen nog niet helemaal uit hoe je je make up wilt doen?  In een foto tutorial probeer ik jullie wat inspiratie te geven, en tegelijkertijd laat ik ook mijn look voor vanavond zien.

DSC_9803

Ik draag voor mijn look twee gouden oogschaduw’s van Catrice. Namelijk de Intensif’ Eye Wet & Dry Shadow in de kleuren Black Or White Swan?! (010) en de Please Gold The Line (080) Mijn make up kwasten komen van de H&M.

DSC_9799

Als basis begin je met het aanbrengen van Please Gold The Line. Deze breng je in je middelste ooghoeken aan tot op ongeveer een derde van de ooglid en heel lichtjes onder de wenkbrauw.

DSC_9800

Daarna breng je een lijntje aan boven en onder je ogen met het zwarte pigment van de Black Or White Swan?! (of natuurlijk ander zwarte oogschaduw) en die vervaag je een beetje uit.

DSC_9801

DSC_9802

Nu beginnen we met het aanbrengen van de donkere kleur, namelijk de Black Or White Swan?! Deze breng je naast de lichtere kleur aan op het midden van je ooglid tot bijna je buitenste ooghoek. En breng het aan op je arcadeboog. Pak nu weer een kwast en vervaag wat je net hebt aangebracht. Dit doe je gewoon door zachtjes heen en weer te gaan met de kwast. En als laatst breng je je mascara aan!

DSC_9803

 Dit is mijn ooglook voor vanavond! Wat vinden jullie ervan? En hoe gaan jullie je vanavond opmaken? Ik ben erg benieuwd!DSC_9810

Ketting: Primark // Jasje: Online gekocht
Follow on Bloglovin

Plaats een reactie

CommentLuv badge