door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Gisteren had ik een dagje vrij en ben ik eens lekker bij de Primark in Zaandam gaan kijken.  Ik kwam er voor sport accessoires, maar die hadden ze natuurlijk niet meer.. Verder had ik niets nodig dus had ik mij aangenomen sowieso geen zomer kleding meer te kopen.

En dat is gelukt! Nu moet ik zeggen dat het ook niet echt meer weer is om zomer kleding te kopen, maar het hing er nog wel vol op! Uiteindelijk heb ik na duizend rondjes te lopen drie dingen mee genomen waar ik echt blij mee ben, naja de sokken had ik gewoon echt nodig want hier op kamers is de vloer altijd vrij koud.

Fluffy jas

IMG_5783

Opeens zag ik iedereen rond lopen met heerlijke fluffy vesten en jassen. Waar hadden ze die gevonden?? Als een gek liep ik de winkel rond. Toen ik hem vond hing er nog maar één aan het rekje, lucky me! Misschien net iets te koud voor in de winter, maar voor nu of in de herfst is die heerlijk! Hij koste 25 euro.

Chique enkellaarsjes 

IMG_5778

Bij de schoenen afdeling viel mijn oog gelijk op dit leuke schoentje, alweer de laatste in deze maat! Wat heb ik toch een geluk vandaag! De schoenen kostten 20 euro.

Cosy high knee socks

IMG_5813

Als laatste nam ik deze heerlijke cosy sokken mee, niet dat ik ze heel fantastisch vind (al vind ik de poot afdrukken wel een leuk detail). Bij mij op kamers is de grond altijd erg koud, niet erg ideaal dus. Maar nu niet meer dankzij deze heerlijke sokken. Ik heb ze meegenomen omdat je ze helemaal tot aan je knieën kan optrekken, handig voor een koukleum als ik! De sokken kosten 2 euro.

Dit waren mijn aankoopjes! Niet erg veel, vandaar de naam mini shoplog. Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Een Reactie op “Mini shoplog Primark Zaandam”

Plaats een reactie

CommentLuv badge