door Iris Venema | Categorie: Beauty, Fashion, Slider

De bekendste modellen komen uit het noorden van Nederland, waar kun je dan ook beter opzoek naar nieuwe  modellen dan in het noorden? Zondag 13 oktober werd in Groningen het grootste Modellen casting  event van het noorden gehouden.

Iedereen kon zich inschrijven, en ook zonder modellen-ervaring of portfolio was dit de kans om ontdekt te worden. Ruim honderd meisjes en jongens zagen hun kans en kwamen naar het event. Daar werd je haar en make-up helemaal klaar gemaakt voor de catwalk show die werd gehouden. Dit was de kans om jezelf goed te presenteren want er stonden grote en bekende modellenbureaus. O.a. Fourteen model management, iD Model management en Ulla models.

Spannend! Eerst nog even oefenen dan, want de deelnemers kregen ook een catwalk training van catwalk-coach. Op zulke hoge hakken is het natuurlijk ook geen makkie maar hier kreeg je de beste tips om dat onder de knie te krijgen.

IMG_2121

Om half vier was het zo ver, de catwalk show. Alle modellen kregen bij binnenkomst en nummer. En nu moesten ze in die juiste volgorde gaan staan in lange rijen achter de coulissen. De eerste ronde is begonnen. Modellen moesten een voor een over de catwalk lopen en proberen niet te veel te stressen. Wat waren de tips ook al weer van de catwalk coach? Nu iedereen was geweest moesten ze gelijk nog een keer. Dit maal liepen ze allemaal achter elkaar aan, de finale. Had je een portfolio bij je, dan kon je deze in je handen houden om ze te laten zien aan de modellenbureaus.

IMG_2037

Daarna was het even afwachten, want de modellenbureaus gingen in overleg en moesten de nummers van de meiden doorgeven waar ze belangstelling voor hadden. Per bureau werden de nummers opgenoemd. Was je de gelukkige, dan kon je even langskomen voor een gesprekje en kreeg je een kaartje.

 

 

 

Plaats een reactie

CommentLuv badge