door Iris Venema | Categorie: Beauty, Modeling, Slider

Model zijn is niet alleen een beetje mooi zijn en gefotografeerd worden, het is ook heel hard werken. Hard werken voor de juiste maatjes, dat heb ik nu al ondervonden. Want de juiste maten bepaald mede hoeveel werk je hebt als model. Afgelopen donderdag was ik samen met Sterre (ook van VIA-Models) naar Models In Shape.

Models In Shape is van Marjolein Vreeke. Haar dochter (Robin Hölzken) is sinds 3,5 jaar model, het viel Marjolein op dat veel modellen op een verkeerde manier trainen en /of verkeerd aten. Dit bracht haar op het idee modellen te trainen en tadaaa daar was Models in Shape.

Sterre en ik kregen 2 workouts van een uur buiten in de zon, en ja die waren zwaar! We begonnen met hardlopen en daarna trainingen voor vetverbranding. Na een uur hard werken kregen wij een heerlijke salade als lunch met o.a. gerookte kip. Tijdens de heerlijke lunch kregen wij ook uitgebreid informatie over wat wij het beste kunnen eten, en juist beter kunnen vermijden (zoals brood en aardappel).

IMG_20140417_161110

Onze yummy salade!

Na het bij komen van de eerste training gingen we weer naar buiten, nu lag de focus vooral op de buik, billen en de heupen. In het begin makkelijk te doen, maar na nog even wat squats en nog even wat doorzetten voel je je spieren wel branden en zelfs dan moet je door; doorzettingsvermogen op zn top! Misschien op dat moment niet al te prettig maar na de workout ben je blij dat je het gedaan hebt.

In de trein terug naar huis ging ik dan ook niet moe, maar juist top fit naar huis met een voldaan gevoel; ik heb het toch maar even geflikt!

image

Ook heb ik de workout- DVD van Models In Shape besteld, deze oefeningen zijn speciaal samengesteld zodat je deze overal makkelijk kan doen (bijv. modellen op hun hotelkamer). Marjolein heeft mij die dag super op weg geholpen en ben dan ook erg blij dat ik langs ben geweest (ondanks de spierpijn haha).

Het word tijd dat ik ga hardlopen, ik hou jullie op de hoogte!

Je kunt mij ook volgen op Instagram

 

 

 

2 Reactie’s op “Een dagtraining bij Modelsinshape”

Plaats een reactie

CommentLuv badge