door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Afgelopen woensdag -vandaag alweer een week geleden- was het VIP avond bij de Invito. Ik kon het natuurlijk niet laten om even langs te komen, want ik had op internet zulke mooie schoenen gezien..

Op de VIP avond werd je verwelkomd met een hapje en een drankje en kreeg je maar liefst 20 % korting. Zodra ik iets hoor als ”korting” bij de Invito gaan bij mij gelijk alle alarmbellen af. Ik krijg, omdat ik bij Scapino werk altijd nog 15% personeelskorting (hoort bij elkaar). Woehoee is flink korting shoppen.

En dit zijn ze! Mijn nieuwe bootschoenen van Sperry.

DSC_0858

DSC_0859

DSC_0860

DSC_0864

Ik ben er zo blij mee, ik moest ze gewoon hebben! Herkenbaar? :) Dankzij de kortingen hoefde ik geen 70 euro te betalen, maar slechts 47,60! Dat is slim shoppen.

Je kreeg nog een goodiebag mee, altijd leuk. En ja deze is op zich best leuk want er zit nog aardig wat in! Veel reclame en kortingsbonnen, maar ook samples van Yves Rocher, foundation van Be Creative (BE-makeup) en bodylotion sample van de bodyshop in de geur bosbessen, en wauw die ruikt lekker zeg! En nog een zak chips en een Mango tijdschrift.

DSC_0871

DSC_0876

DSC_0879

Een Reactie op “New shoes: Bootschoenen met panterprint”

Plaats een reactie

CommentLuv badge