door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Sinds deze maand heeft NYC nieuwe producten in het assortiment, namelijk een Smooth Skin Primer en een BB cream. Tijd om deze low- budget producten eens te testen.

Op de verpakking van de BB cream staat 5 in 1, klinkt handig! Hij zou poriën moeten verkleinen, onvolkomenheden vervagen en lijntjes verbergen. Nou, ik ben benieuwd of hij het waar maakt!

DSC_1209 Bewerkt

Primer

Eerst begin ik met de primer van NYC. Een primer gebruik je onder de foundation. Dit beschermt de huid en zorgt er voor dat de foundation langer blijft zitten.

Zodra ik de Primer op doe ziet mijn huid er gelijk stralender en frisser uit! Wel glimt hij een beetje. Fijn is dat hij vrij dun en makkelijk uitsmeert.  De verpakking vind ik erg saai en ziet er goedkoop uit. Nu is hij dat inderdaad ook, maar ze hadden best wat meer hun best voor de verpakking mogen doen. Maar het product werkt wel, en dat is het belangrijkste.

Voor deze Primer betaal je € 3,49

BB Cream

De BB Cream is in twee tinten verkrijgbaar, light en medium. Ik test hier de medium tint. In de crème zitten bolletjes die verdwijnen zodra je het uitsmeert. Hij voelt erg luchtig aan op mijn gezicht.

Foto voor / na het aanbrengen van de BB Cream

DSC_1170 BewerktDSC_1177 Bewerkt

 

Hij is mooi egaal en ziet er niet onnatuurlijk uit. De roodheid in mijn gezicht is verdwenen (zoals naast mijn neus) En mijn wallen onder de ogen zijn veel minder geworden. Helaas vind ik hem niet heel dekkend en na een tijdje gaat mijn huid glimmen. Dus heb ik mijn gezicht op de foto hieronder af gepoederd met een poeder van Chanel (Sorry, niet erg low-budget!)

DSC_1178 Bewerkt

 

Voor deze BB Cream betaal je€ 3,99

Conclusie 

Vooral over de Primer ben ik echt super enthousiast! Het is erg fijn om onder een foundation een primer te gebruiken. Deze doet goed zijn werkt en raad ik dus zeker aan! Met de BB Cream is ook zeker niks mis, maar ik vind hem qua werking niet uitblinken tussen alle andere foundations en BB Creams in de schappen. Maar wil je graag low-budget blijven, dan is deze BB cream van NYC een prima keuze!

 

Plaats een reactie

CommentLuv badge