door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Hoi allemaal, afgelopen zaterdag was het heerlijk weer en wat doe je dan? Juist, outfitfoto’s maken! Verder maakte ik gisteren iets erg leuks mee wat ik graag met jullie wil delen!

Gistermorgen vertrok om 9 uur mijn vlucht naar Berlijn want ik had een fotoshoot! Voor de shoot kreeg ik verschillende pruiken op. Ook was er een ander model, zij kwam uit Zweden. Vandaag moest zij alweer om half negen in de schoolbanken zijn!! Na een lange dag shooten met verschillende pruiken kwam ik om half tien in mijn hotel aan. Mijn wekker ging vanmorgen om kwart voor vijf en om kwart over acht landde ik weer in Amsterdam. Heerlijk zeg in Zaandam op kamers wonen: ik was zo weer thuis. Nu lig ik lekker op bed en wat bij te komen.

Over de outfit: Ik draag er dus mijn nieuwe trui waar ik super blij mee ben. Er zit een blouse onder maar die is fake hihi ;). Hij zit alleen aan de bovenkant (kraagje) en onderaan! Zo hoef je niet een eigen blouse eronder te dragen en zweet je niet de tent uit omdat je nog een blouse onder je trui draagt. De trui droeg ik trouwens ook naar Berlijn. Voor een simpel klassieke look droeg ik mijn mooie stevige hakken waar ik echt uren op kan lopen!

DSC_6971

DSC_6973

DSC_6974

DSC_6975

DSC_6972

DSC_6977

Blouse: Primark // Broek: H&M // Tasje: Primark // Schoenen: Invito

2 Reactie’s op “Outfitpost: Simpel classic look”

Plaats een reactie

CommentLuv badge