door Iris Venema | Categorie: Fashion, Modeling, Slider

Hey allemaal, de laatste twee week was/ben ik erg druk met school. Daarom was ik niet héél actief op mijn blog.. Ook had ik nog een shoot, catwalk training en ben ik met VIA-Models Keulen in geweest om te shoppen.

Samen met wat andere meiden had ik namelijk nog wat nieuwe kleding nodig voor Berlijn Fashion Week. De eerste paar dagen ga ik veel castings bezoeken en dan is het natuurlijk de bedoeling dat je er zo elegant, vrouwelijk en verzorgd uit ziet.

En geslaagd, dat ben ik zeker met zo’n 10 nieuwe items! Het lijkt me leuk om vanaf nu elke week een outfit te plaatsen die ik zou dragen in Berlijn (totdat Fashion Week voorbij is). Wat vinden jullie van dat idee?

Over de outfit: Misschien het eerste wat je opvalt zijn de huuuge hoge hakken. Ik ben er inmiddels al aangewend en heb ze al een tijdje voor castings. En ja, ik kan er op lopen haha! Ook wel zo belangrijk.. Verder ben ik helemaal in het zwart wat erg gebruikelijk is voor een casting. Voor onderweg een leuke jasje/blazer erover en klaar is mijn outfit!

DSC_1585

DSC_1590

DSC_1598

DSC_1604

DSC_1606

Jasje/blazer: H&M // Top: H&M // Broek: Primark // Hakken: Nelly

Wat vinden jullie van deze casting outfit?

 

2 Reactie’s op “Outfitpost: Casting days in Berlin!”

Plaats een reactie

CommentLuv badge