door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Met mijn vriend ga ik voor een half jaar op kamers in Zaandam. Allebei voor onze stage! Vanaf volgende week begint mijn stage bij fashionmilk.com en ik kijk er erg naar uit! Afgelopen week zijn we alvast even naar onze kamer geweest.

Want een kamer moet natuurlijk ook ingericht worden! Gelukkig was het al een gemeubileerde kamer, maar je wil het natuurlijk wel een beetje ”eigen” maken. Zo heb ik de bank gepimpt met leuke kussens, de tafel opgeleukt met twee plantjes en een fruitschaal, een groot fotolijst voor ong. 18 foto’s boven ons bed geplaatst, kledingrek in elkaar gezet, kleding kast ingedeeld en had ik nog een buddha meegenomen.

Verder hebben we ook nog leuke dingen gedaan zoals een bezoekje aan de Primark (lekker dichtbij!) en naar Amsterdam (ook lekker dichtbij!). In Amsterdam hebben we onder andere heerlijke geluncht bij Sugarless, een lunchroom waar je gezond kan lunchen, en waar ze taarten hebben zonder toegevoegde suikers! Als jullie het leukt lijkt kan ik er wel een review over schrijven!

IMG_4835

IMG_4849

IMG_4868

IMG_4850

IMG_4866

Top: Zara // Broek: H&M // Schoenen: Invito // Zonnebril: Rayban 

Over de outfit: Ik droeg er mijn leuke Sperry’s van de Invtio. Daarbij had ik dit bruine shirtje gecombineerd, al heel lang niet gedragen maar kwam ik tijdens mijn kledingkast verhuizing naar Zaandam weer tegen. Deze ga ik weer vaker dragen! Bovendien staan ze leuk bij de schoenen, want ik vind het soms nog best lastig om iets leuks bij de schoenen te vinden vanwege de kleur en print!

Wat vind jij van mijn outfit?

 

5 Reactie’s op “Outfitpost: Dagje Amsterdam”

Plaats een reactie

CommentLuv badge