door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

De mei vakantie is voor mij helaas weer voorbij! De knop moet weer om en het huiswerk is weer begonnen.. Toch heb ik in de vakantie veel leuke dingen gedaan.

In het begin van de vakantie ben ik met de meiden van VIA-Models naar Düsseldorf geweest voor een casting. Altijd weer gezellig om ze te zien! Ook ben ik nog twee keer naar Amsterdam afgereisd voor een fotoshoot en heb ik natuurlijk gewoon leuke dingen gedaan met vrienden en vriendinnen met als afsluiter een super leuke avond bij het bevrijdingsfestival in Groningen.

Over de outfit: De foto’s zijn gemaakt bij mijn vriend in Leeuwarden toen we lekker aan het wandelen waren in het park. Ik draag er mijn nieuwe Vans die ik gratis heb gekregen van de Scapino (mijn werk) en een shirtje van de Zara die ik een paar jaar geleden uit een opruimings- bult heb gevist voor niet meer dan 5 euro. Ben er nog steeds erg blij mee!

IMG_4039

IMG_4040

IMG_4042

IMG_4049

Vestje: H&M // Top: Zara: //Broek: H&M // Schoenen: Vans

Hopelijk hebben jullie ook een leuke vakantie gehad!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

 

3 Reactie’s op “Outfitpost: Een dag in het park”

  1. Leuke outfit. En mooi dat je een leuke vakantie had! Mijn vakantie was aardig druk in verband met de examens volgende week. :) liefs.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

CommentLuv badge