door Iris Venema | Categorie: Fashion, Modeling, Slider

Vandaag laat ik weer een outfit zien die ik zal dragen in Berlijn, want vanaf 4 juli ga ik voor tien dagen naar Berlijn voor fashion week, spannuund. Tot aan het einde van fashion week zal ik jullie leuke outfits laten zien die ik o.a. zal dragen naar castings.

Vorige week kocht ik een nieuwe hoed! Ik was al een tijdje opzoek naar een mooi en goed zittende hoed, en uiteindelijk had ik de perfecte gevonden bij de Bijenkorf. Ik moet toegeven dat ik er niet zo vaak kom.. maar weer eens vaker langs gaan haha! Ook kocht ik deze week nieuwe schoenen, deze sandalen met hak wel te verstaan van de Invito. Ik had ze al langer in het oog maar nu toch eindelijk gekocht. Op deze schoenen ben ik namelijk toch even wat groter maar merk ik zelf niet eens dat ik op hakken loop, ze lopen heerlijk!

Over de outfit: Ik heb dus een nieuwe hoed en schoenen! Deze wil ik graag gaan dragen als ik in Berlijn ben. Verder heb ik gekozen voor een chique blouseje met kraaltjes, voor onderweg een colbertje. En natuurlijk heb ik een tas bij me, hier zit mijn portfolio, casting hakken en eten en drinken in!

DSC_1769

DSC_1774

DSC_1758

DSC_1771

DSC_1752

DSC_1754

Hoed: Bijenkorf // Top: H&M // Short:Primark / Tas: H&M // Schoenen: Invito

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze outfit vinden, laat je het even weten?

Plaats een reactie

CommentLuv badge