door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Het is al weer een tijd geleden dat ik een outfitpost heb geplaatst. Toen ik terug kwam uit Parijs blogde ik dat ik  graag weer regelmatiger outfitposts wilde plaatsen, maar helaas. Shame on me.. Het lukt me nog niet echt, vandaag leg ik uit waarom!

Gelijk na de zomervakantie begon mijn stage in Zaandam. De stage duurt 20 weken en volg ik bij de allerleukste modellenblog Fashionmilk. Ik doe de opleiding fotografie en journalistiek en omdat ik zelf ook modellenwerk doe is Fashionmilk een geweldige combinatie! Ik heb er al zo veel geleerd, zowel voor school als voor modellenwerk. Maar goed daar gaat deze blog helemaal niet over.

Samen met mijn vriend woon ik op kamers in Zaandam, hij loopt ook stage maar dan in Amstelveen. Eigenlijk speelt hij altijd ‘mijn fotograaf’ voor outfitfoto’s. Maar omdat we nu beiden zulke drukke agenda’s hebben treffen we elkaar meestal pas om half acht. Nu kan ik helaas niet zo makkelijk mn lieve moeder of vriendinnen inschakelen omdat ik helemaal alleen ben in Zaandam (oh zo zielig).

Over de outfit: Gisteren ging ik met Lesley voor Fashionmilk naar een event van SENSAI in Amsterdam. Als je het niet kent, is niet erg; het is een duur beauty merk (bodycreme 120 euro). En aangezien ik nu samen was, kon Les mooi even wat foto’s maken! Ik draag er mijn nieuwe jas van de Primark die ik hier ook al in een shoplog liet zien. Ben er zo blij mee! Verder ging ik voor comfy en droeg ik een lekker zittende legging en natuurlijk een shopper van Fashionmilk!

DSC_0963 DSC_0968 DSC_0969 DSC_0979 DSC_0971

Colbert: H&M // Hempje: H&M // Ketting: Juwelier // tas: Fashionmilk shop // Schoenen: Sneakers

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

p.s. Ik vraag me serieus af wat er met de kwaliteit van de foto’s is gebeurd.. 

Plaats een reactie

CommentLuv badge