door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

De hele week heb ik een korte broek gelopen, donderdag en vrijdag met een panty weliswaar maar het weer werd toen ook wat minder. Afgelopen donderdag vond ik het weer eens tijd voor outfit foto’s.

Op donderdag heb ik op school altijd een hele middag fotografie les, dit keer was de opdracht een levitation foto. Dat betekend dat je de foto moet bewerken zodat het net lijkt alsof iemand zweeft. Voor mijn foto had ik de parkeerplaats van school nodig. Het resultaat is heel leuk geworden!

Over de outfit: Ik droeg er mijn simpele shirt en ketting van de Zara. Omdat ik toch een kort broekje aan wilde deed ik er nog een dunne panty onder. Aangezien het zonnetje ook niet de hele dag scheen vond ik zonder een beetje to much. En ik droeg mijn fav high waisted short van de H&M. Ohja, de ballerina’s  gescoord in de opruiming bij New Look voor drie euro!!

Voor de fotografie opdracht was de parkeerplaats een leuke locatie, maar voor outfit foto’s heeft het niet echt een toevoeging, zeg maar gerust totaal niet. Ook moet ik nog even uitvogelen waarom wordpress mijn foto’s minder scherp maakt.

IMG_0524

IMG_0523

IMG_0536

IMG_0527

IMG_0534

Shirt: Zara // Ketting: Zara // Short: H&M // Panty Geen idee // Ballerina’s: New Look

Wat vind jij van deze look?

3 Reactie’s op “Outfitpost: Photography lesson”

Plaats een reactie

CommentLuv badge