door Iris Venema | Categorie: Fashion, Slider

Hoi allemaal! Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie tot nu toe, ik in elk geval wel! Op dit moment ben ik heerlijk thuis. Ik ben deze vakantie naar Berlijn en Parijs geweest en vanaf 20 augustus ga ik op kamers in Zaandam, dus ik geniet nog even van Groningen!

Omdat ik dus naar Berlijn en Parijs ben geweest is mijn blog misschien een klééin beetje verwaarloosd, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ergens volgende week komt er een verslagje online over Berlijn Fashion Week, hopelijk vinden jullie dat leuk om te lezen! Nu ik in elk geval weer thuis ben kan ik het bloggen weer wat oppakken! Dus ook outfitposts :)

Over de outfit: Samen met mijn vriend ging ik naar het winkelcentrum, je kent het wel; gewoon lekker rondkijken bij de Action, Hema enz. enz. Ik droeg een lief jurkje van de Primark. Ooit gekocht en ik denk misschien 2 keer gedragen.. Hij hing altijd aan een hanger aan mijn kast, tot ik me die ochtend afvroeg hoe stom ik was om dat jurkje nooit te dragen. Sindsdien heb ik hem al heel vaak aangedaan, hij zit zo lekker! Nu weet ik weer wat mijn fav. jurkje is en waarom ik hem heb gekocht haha!! ;)

IMG_4533

IMG_4540

IMG_4546

IMG_4543

IMG_4548

Vestje: Bershka // Jurk: Primark // Tas: Primark // 

Wat vinden jullie van mijn look?

 

Een Reactie op “Outfitpost: Sweet summer dress”

Plaats een reactie

CommentLuv badge