door Iris Venema | Categorie: Beauty

Al een tijdje heb ik dit lakje in huis, en ik merk dat ik hem best vaak draag. Ik heb het over de Essence Sparkle Sand Effect Me & My Lover. Je kunt hem vergelijken met de bekende Liquid Sand effect van OPI, maar dan super goedkoop!

Me & My Lover is een mooie rode kleur, met een beetje oranje. Ook heeft de nagellak gouden glitters waardoor de lak mooi opvalt!

DSC_9790

DSC_9785

De dekking vind ik goed. Je hoeft de nagellak maar twee keer aan te brengen en dan heb je dit als resultaat! Ook droogt hij erg snel, super fijn. Wel komt pas na een tijdje het echte Sand Effect naar voren omdat dan de glans afneemt en de lak echt mat wordt. Ik vind  dat Essence Colour & Go lakken hele fijne kwastjes hebben. Ze zijn namelijk mooi plat en breed waardoor je tot dicht aan de nagelriemen kan lakken.

DSC_0324

Ik ben zoals je leest heel erg te spreken over deze nagellak. Ook is hij is nog in in 2 andere kleuren verkrijgbaar, namelijk: Hey, Nude!(poeder zacht /lichtroze) en Here’s My Number (donkergrijs) De lakjes zijn €1,69 per stuk en verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat vind jij van de Essence Sparkle Sand Effect Me & My Lover nagellak? 

Plaats een reactie

CommentLuv badge