door Iris Venema | Categorie: Fruit, Slider

Alweer bijna een week geleden heb ik een pakketje met leuke dingen besteld bij de Body&Fit shop en ik was dan ook erg blij toen de postbode er mee in de handen stond. Dus ik dacht, laat ik mijn aankoopjes eens met jullie delen.

Als eerst begin ik met deze cholade hazelnoot spread en aardbei jam die zonder suikers zijn! Ze zijn net nieuw bij B&F en ik was erg benieuwd, uiteraard ga ik ze snel proberen en misschien schrijf ik er nog wel wat over.

DSC_0265

Zoals je verder ziet heb ik heel eiwitrijke dingen gekocht: pasta, pannenkoeken en (afbak)brood wat ze ook nieuw hebben. Ze hadden twee soorten eiwit pannenkoeken; perfect protein pancakes en smart protein pancakes, huuuh welke is nou beter/lekkerder? Dus ik dacht ik bestel ze gewoon beide. Conclusie: Bij de perfect protein hoef je geen ei toe te voegen maar smaakt heel erg zoet en dat komt omdat ze fructose?! hebben toegevoegd. De smart protein pannenkoek is in tegenstelling wel suikervrij en smaakt gewoon naar pannenkoek, die moet je bestellen dus! Hier moet je nog wel een ei toevoegen.

Ook bestelde ik ”superfood” rijstwafels gemaakt van spelt, boekweit, bruine volkoren rijst, haver en quinoa. Verder nog een Smart Protein Variety Pack met 10 zakjes verschillende smaken eiwitpoeder (lekker door de havermout!) Mijn favorieten tot nu toe? Chocolate coconut bounty en Stracciatella! En als laatst eiwitrepen in de smaak Strawberry White en oh man, die is ook lekker zeg!

DSC_0260

Als je een bestelling plaatst op de website mag je altijd een of meerdere cadeautjes uitkiezen (ligt aan je bestelbedrag) en ik koos voor een zakje eiwitpoeder en eiwitrijke chips. De chips heb ik nog niet uitgeprobeerd maar die schijnt wel lekker te zijn. En de eiwitpoeder kreeg ik in de smaak Coconut Ice cream die ik al een keer eerder had gehad.

DSC_0271

Bestellen jullie wel eens wat bij de Body en Fit?

 

Plaats een reactie

CommentLuv badge