door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Heb je wel eens iets anders willen proberen? Gewoon naar de drogist gaan en iets bijzonders mee nemen wat misschien wel fantastisch zou kunnen  zijn.  Nou laat me je voorstellen aan Rimmel’s Eyeful Eye Glisteners ..

Ik vond deze voor 3 euro bij de Big Bazar. Het product is moeilijk te beschrijven. Het is een romig groot oogpotlood. Het kan gebruikt worden als een liner, of als een soort oogschaduw voor op de oogleden. Rimmel heeft vijf verschillende tinten, ik heb gekozen voor de paarse achtige. De kleur ziet er anders uit als je hem opdoet, en ook afhankelijk van het licht. Bij veel licht is de kleur vooral een beetje goud, en bij weinig licht paars. Maar ik vind het wel een mooie kleur unieke kleur.

DSC_0069


Wat vind ik verder van het product?

Zodra ik hem heb opgedaan voelt het aan alsof het product nog moet ”opdrogen” wat dus niet gebeurt. Daarom voelt hij nogal plakkerig aan en mocht je hem over je hele ooglid willen verspreiden dan raad ik aan om een oog primer te gebruiken. Ik moet er even aan wennen, maar toch vind ik hem redelijk mooi om over de gehele ooglid te gebruiken. Wel blijft hij er een beetje vet en plakkerig uitzien. Op de foto hier onder heb ik het product opgedaan en ook een lijntje tussen mijn onder wimpers gemaakt. Zoals je hier ziet is de Rimmel Eyeful eye glistener niet heel dik, maar dat vind ik wel leuk. Hou je nou niet zo van oogschaduw, dan kun je het natuurlijk ook alleen gebruiken als oogpotlood voor een kleine extra in je look.

DSC_0118

Zoals ik in de lead al zei, soms koop je iets wat je er bijzonder uit vind zien om het eens uit te proberen. En soms kan het dan ook iets fantastisch blijken te zijn. Helaas niet helemaal bij deze. Het potlood is vrij plakkerig .  Het geeft de ogen wel een frisse uitstraling. Voor 3 euro vind ik het een leuk product om bij mijn make up collectie toe te voegen, maar ik zou er nooit de volle prijs voor betalen.

Wat vinden jullie van de Rimmel’s Eyeful Eye Glistener ?

 

Een Reactie op “Test: Rimmel Eyeful Eye Glistener”

Plaats een reactie

CommentLuv badge