door Iris Venema | Categorie: Beauty, Modeling, Slider

Voor mij is het erg belangrijk dat ik de juiste maatjes heb, en dat betekent trainen! Maar hoe pak je het aan en hoe zorg je ervoor dat je niet na een paar keer opgeeft? Zelf ga ik elke week langs Marjolein van Modelsinshape en vandaag ga ik jullie daar alles over vertellen! 

Het idee van Modelsinshape is ontstaat toen de dochter van Marjolein (Robin Hölzken) gescout werd, ze zag dat veel modellen verkeerd trainden en daar wilde ze iets aan doen. De trainingen zijn dan ook vooral gericht op de heupen, taille, buik en billen aangezien dat erg belangrijk is voor modellen.

Toen ik net begon met trainen wist ik echt niet hoe ik het moest aanpakken maar ik mistte voorral ook iemand die mij kon pushen door de gaan ”Kom op, je bent er bijna”. Sinds ik bij Marjolein train heb ik dan ook de perfecte maatjes bereikt voor modellenwerk. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen (bijv. halve of een hele dag) en na de training krijg je nog een lekker kopje thee!

Ook vandaag (donderdag) ben ik weer onderweg naar Elst voor een leuke training, tot straks Marjolein ;) Helemaal onderaan heb ik nog een leuk filmpje van een training, pittiggg!

shoploggoed (2 van 7)shoploggoed (7 van 7) shoploggoed (3 van 7) shoploggoed (4 van 7) shoploggoed (6 van 7) shoploggoed (5 van 7)

 

Wil je zelf ook graag sporten maar weet je niet hoe, en welke oefeningen je het best kan doen? Neem eens een kijkje op Marjolein haar inspirerende Instagram  met leuke filmpjes, foto’s en quotes of kom gewoon ook eens langs! :)

4 Reactie’s op “Trainen bij Modelsinshape”

Plaats een reactie

CommentLuv badge