door Iris Venema | Categorie: Beauty, Slider

Hmm.. niets is beter dan heerlijk na een drukke dag te ontspannen in bad en de badkamer te laten verrijken met de heerlijke geuren van je douche gel. Toch? Vandaag test ik goedkope douchegel in 3 varianten.

Afgelopen week was ik weer eens in de Big Bazar, niet dat ik ook maar iéts nodig had, en al helemaal geen douchegel (heb al genoeg). Van een afstandje viel mij gelijk deze kleuren al op, wat een vrolijke verpakking, wat klinken de geuren heerlijk en goh, maar 0,99 cent per stuk. Mee nemen dus!

DSC_9963

De geuren zijn als volgt:

HONEY BEE

DSC_9955

Je moet wel van zoet houden, maar het is een hemelse honing geur!

 

GREEN TEA

DSC_9956

Het is een frisse geur die ook echt naar groene thee ruikt. Ik vind het wel een erg zomerse geur.

 

CHERRY BLOSSOM

DSC_9957

En als laatst de Cherry Blossom, hij heeft een beetje een zeep geurtje wat mij ook doet denken aan Dove of Nivea (snappen jullie wat ik bedoel haha..)

Wat vind ik er van?

Ten eerste vind ik de verpakking heel erg leuk er uit zien, lekker zomers wel. En 0,99 cent is natuurlijk een koopje. Tijdens het gebruiken van een douchegel schuimen ze best op, persoonlijk vind ik dat zelf altijd wel leuk.

Toch vind ik de geur van Cherry Blossom het meeste tegen vallen. Stiekem had ik van te voren juist gedacht dat deze het lekkerst zou zijn.. Mijn favoriet is nu dan ook Honey Bee, ik hou wel van zoet! Het tegenovergestelde daarvan is de Green Tea, die is juist heel fris. Ik vond hem lekker ruiken maar persoonlijk zou ik wachten tot de zomer. Daar vind ik hem wat meer geschikt voor.

Conlussie

Ondanks dat ik nog wel iets meer van de geuren had verwacht scoren ze voor mij voldoende. Bovendien zijn het leuke kleinigheidjes om weg te geven (al zal ik dan niet de Cherry Blossom aanraden) Enige min puntje nog; Ze zijn niet heel makkelijk open te maken, het stukje folie kreeg ik er bijna niet af..

DSC_9959

2 Reactie’s op “Vrolijke douchegel van Big Bazar”

Plaats een reactie

CommentLuv badge