door Iris Venema | Categorie: Beauty, Fashion, Modeling, Slider

Hoi allen! Vandaag wil ik wat persoonlijks met jullie delen, iets wat ik zelf al een langere tijd wist maar vanaf nu mag iedereen het weten. Het begon allemaal bij The Model Convention..

Op 23 februari deed ik mee met The Model Convention, hier heb ik al een eerder (maar niet persoonlijk) verslag over over geschreven. Tijdens deze unieke dag wat mij veel ervaring heeft opgedaan ben ik gescout door 6 internationale modellenbureau’s. Best even schrikken vond ik zelf!

Links: gemaakt door Anne van Gelder / Rechts: gemaakt door Lina Zangers

Links: gemaakt door Anne van Gelder / Rechts: gemaakt door Lina Zangers

De modellenbureau’s vertelde dat ze graag met mij willen werken, maar dat ik eerst een moederbureau nodig heb. Op die dag ben ik ook gescout door VIA-Modelmanagement die maar al te graag mijn moederbureau wilde zijn. Sinds kort sta ik daar onder contract en wordt er nu hard gewerkt aan mijn portfolio.

In de weekenden heb ik veel test-shoots op de planning staan (school gaat voor) allemaal voor mijn portfolio. En heb ik mijn eerste officiële shoot al gehad! Deze was voor het AMFI (Amsterdam Fashion Institute) samen met Mierijn van Anka-Models.

Backstage voor de shoot van AMFI

Backstage voor de shoot van AMFI

Vorig weekend was ik naar Keulen, hier werd een New Faces Day georganiseerd door VIA. Er waren 6 andere Nederlandse meisjes en 1 Duits meisje. We gingen een catwalk en introductie filmpje opnemen, en verschillende fotoshoots doen. Ik vind het heerlijk als de visagiste zo lang met mijn make up bezig kan zijn! Ook hebben we het over de toekomst gehad -busniss plan-. Binnenkort heb ik mijn eerste twee castings bij Elite en Next, spannend!

Afgelopen weekend was ik weer in Amsterdam te vinden voor een shoot voor mijn portfolio. Volgende week vlieg ik nog naar Arnhem, Zwolle en Lemmer voor work-out trainingen en meer fotoshoots.

Sinds gisteren sta ik als model op de website van VIA-Models. Onder andere hiervoor heb ik dus veel foto’s nodig, vandaar ook de vele test shoots. In het begin heb ik het niemand verteld, ik vond het allemaal nog zo onzeker! Wie weet wat er kon gebeuren, en ging het helemaal niet door. Ook zo stom als je net iedereen er over hebt vertelt.. Maar ik begin steeds meer te beseffen dat het allemaal echt waar is.

Samen met de andere new faces van VIA-Models

Samen met de andere new faces van VIA-Models

Ik kan dus zeker zeggen dat The Model Convention mijn leven heeft veranderd en ik erg benieuwd ben wat de toekomst mij zal brengen! Het lijkt mij in elk geval heel erg leuk -nu iedereen het weet- om jullie zo nu en dan op de hoogte te houden met wat ik zo al doe, en hoe het is om beginnend model te zijn. Ik zal er dan een aparte categorie voor aanmaken. Lijkt jullie dat ook wat? Let me know..

12 Reactie’s op “Huh, word ik model?”

 1. Hey Iris,
  zag al wat foto’s voorbij komen op facebook!
  wauw meid vind het echt super tof voor je!
  en ook lekker blijven doorgaan met je blog, want het is echt heeeel leuk om te lezen.
  veel succes,
  XX Hanani :)

  Beantwoorden

Plaats een reactie

CommentLuv badge